Vet bevriezen (cryolipolyse)

Wilt u snel een slanker figuur en uw moeilijke pondjes kwijtraken? Als gezond eten en sporten niet of onvoldoende helpt, biedt vet bevriezen ofwel cryolipolyse een passende oplossing. Huidkliniek Mijn Roos helpt u op eenvoudige wijze van uw overtollige kilo’s af. Met de innovatieve Body-wizard behandeling verliest u zonder chirurgische ingreep vet. De pijnloze, wetenschappelijk bewezen methode is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, billen en benen. Er is per cryolipolyse-behandeling een vetreductie van 20% mogelijk. Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

cryolipolyse

Wat is vet bevriezen ofwel cryolipolyse?

Bij een cryolipolyse-behandeling met de Body-wizard methode worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze cellen bevriezen en afsterven. De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze en in kleine hoeveelheden door het lichaam afgevoerd. De huid heeft voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt niet. Integendeel, deze voelt juist steviger aan. De afgestorven en afgevoerde vetcellen komen niet meer terug. Vet bevriezen is een aantrekkelijk alternatief voor liposuctie. Bij cryolipolyse komt geen naald aan te pas. Het is een veiliger en prettiger behandeling dan liposuctie, zonder hersteltijd. U kunt na de behandeling direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Op welke lichaamsplekken kan cryolipolyse worden toegepast?

Cryolipolyse kan op vrijwel alle probleemzones van uw lichaam worden toegepast. De meest voorkomende behandelgebieden zijn:

 • Buik en zwembandjes
 • Heupen en love handles
 • Billen
 • Benen, inclusief zadeltassen (binnenzijde bovenbenen)
 • Taille
 • Armen (kipfilets)
 • Borsten (bij mannen)

 

Voor wie is vet bevriezen geschikt?

Het bevriezen van vetcellen is voor vrijwel iedereen geschikt. U komt hiermee van die vervelende vetrolletjes af. Zelfs fanatieke sporters zijn gebaat bij cryolipolyse, waarbij overtollig vet in specifieke probleemzones wordt verwijderd. Vetbevriezing is niet geschikt voor mensen met veel overgewicht, ernstige obesitas of buitengewone gewichtsschommelingen. Bij een BMI (Body Mass Index) boven de 30 wordt vet bevriezen afgeraden. Tijdens een eerste consult bespreekt u uw wensen en verwachtingen. Uw algemene gezondheidstoestand wordt doorgenomen en u krijgt deskundig en eerlijk advies over de behandelmogelijkheden.

Hoe ziet een cryolipolyse-behandeling eruit?

Allereerst markeert de huidtherapeut de te behandelen plekken met een speciale huidstift. Daarna wordt een gelpad op de behandelplek geplaatst, waarna de huid en de onderhuidse vetlaag met een applicator vacuüm wordt gezogen. Dit geeft mogelijk een wat trekkend gevoel. De vetcellen worden gedurende 35 minuten gekoeld, bij een temperatuur van -11 graden. De vetcellen kristalliseren en vallen uiteen. Het  koude-gevoel gaat binnen 10 minuten over in gevoelloosheid. Na het koelen van de vetcellen wordt het behandelgebied 2 minuten lang intensief gemasseerd. De behandeling per zone duurt circa 1 uur. U kunt tijdens de behandelsessie gerust een boek of tijdschrift lezen, uw mail checken of heerlijk relaxen.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig voor een zichtbaar resultaat?

De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na de behandeling op natuurlijke wijze door het lichaam opgeruimd en afgevoerd. Het lichaam ziet deze vetcellen als afwijkend. Het beste resultaat is na 3 behandelingen (met tussenperioden van 8 tot 12 weken) zichtbaar. Iedere vetbevriezingssessie zorgt voor een vetvermindering van 20% in het behandelgebied! U ziet dus al na 8 weken het eerste resultaat. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met de afvoer van afgebroken vetcellen.

Zijn er risico’s of complicaties bij vet bevriezen?

Vet bevriezen ofwel cryolipolyse is een pijnloze en niet-operatieve behandeling, zonder noemenswaardige risico’s. Symptomen van tintelingen, gevoelloosheid, roodheid van de huid en lichte bloeduitstortingen verdwijnen snel en volledig. Er is geen hersteltijd. U kunt na de behandeling gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten.

 

Wat zijn de voordelen van vet bevriezen bij Huidkliniek Mijn Roos?

Cryolipolyse met de Body-wizard methode is een innovatieve en veilige behandeling, die verbluffende resultaten te zien geeft. De voordelen van deze wetenschappelijk bewezen en medisch verantwoorde behandeling zijn legio.

 • Pijnloze behandeling zonder operatieve ingreep of gebruik van naalden
 • Geen noodzakelijke herstelperiode; u kunt uw dagelijkse activiteiten direct hervatten
 • U hoeft geen apart dieet te volgen
 • Fantastisch resultaat na een kuur van 3 behandelingen (20% vetreductie per behandeling)
 • De kwaliteit van uw huid kan verbeteren
 • Het vet blijft weg!

Wilt u meer informatie over vet bevriezen, over de behandeling, de behandelmogelijkheden en de kosten? Bel ons op (020 – 619 18 89), stuur een e-mail (info@huidkliniekmijnroos.nl) of verzend het ingevulde contactformulier. Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gratis consult, om uw wensen met onze deskundige huidtherapeut te bespreken.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pieter Calandlaan 1001
1069 SC Amsterdam

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pieter Calandlaan 1001
1069 SC Amsterdam

AFSPRAAK MAKEN