Spider naevi

Wat is spider naevi?

Spider naevi zijn storende verwijde bloedvaatjes, veelal voorkomend op de bovenbenen, beter bekend als “spinnetjes” of “spiders”.

naevi” Hoe wordt het behandeld?

Met de MedCos IPL methode kunnen deze storende verwijde bloedvaatjes, “spinnetjes”, zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd/ vervaagd door middel van het gepulseerde licht dat overgebracht wordt op de te behandelen locatie.

De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.
Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2 tot 4 weken en doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat.

Wilt u meer over deze huidaandoening weten?

Pieter Calandlaan 1001
1069 SC Amsterdam

AFSPRAAK MAKEN