Mesotherapie: skinbooster

De behandeling?

Bij huidkliniek Mijn Roos werken onze huidtherapeuten met een zogeheten meso-gun. De meso-gun brengt door middel van kleine injecties verschillende werkzame stoffen in uw huid, waardoor uw probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Afhankelijk van uw huidconditie stelt de huidtherapeute de actieve stoffen die worden ingespoten samen. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Zo worden bijvoorbeeld door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails uw fibroblasten aangezet tot het aanmaken van collageen, wat de algehele conditie van uw huid verbetert. Skinbooster Mesotherapie is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is kleiner dan 0,01%, maar dit heeft geen invloed op het resultaat.

Skinbooster zorgt voor:

  • Vermindering van fijne lijntjes
  • Een betere hydratatie van de huid
  • De huidstructuur wordt verfijnd
  • Gezonde kleur (erg goed voor rokers)
  • De totale huidconditie verbetert

Behandelfrequentie:

Skinbooster Mesotherapie kan worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 3 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.

 

Nazorg

Na de mesotherapie behandeling bent u direct toonbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Vanzelfsprekend kan de huid na de mesotherapie behandeling een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnebank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pieter Calandlaan 1001
1069 SC Amsterdam

AFSPRAAK MAKEN