Mesotherapie behandeling tegen haaruitval

De behandeling:

Het doel van de mesotherapie behandeling is om het haarverlies te remmen en het herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is.

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar er is ook een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het cel metabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de eiwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd.

Behandelmethode:

Bij de eerste behandeling krijg je een intakegesprek en zullen er foto’s gemaakt worden. Deze zullen worden gebruikt om het resultaat van de behandelingen in kaart te brengen. Na het gesprek kan er meteen gestart worden met de behandeling. Met een meso-gun wordt er door middel van injecties, de werkzame stof in de huid aangebracht, waardoor de probleemgebieden worden aangepakt.

Behandelfrequentie:

Afhankelijk van je situatie worden er meestal eerst 4 tot 6 behandelingen aangeraden, welke met een tussenpauze van 2 tot 3 weken kunnen worden ingepland. De behandeling zelf duurt gemiddeld ongeveer 20 tot 30 minuten.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pieter Calandlaan 1001
1069 SC Amsterdam

AFSPRAAK MAKEN