Aanmaak van collageen door Carboxytherapie

De behandeling:

Wanneer we ouder worden is dit helaas te zien aan onze huid. De huid ziet er dof uit en gaat vaak meer lijnen en rimpels tonen. Gelukkig is hier geen operatie voor nodig en kan er nieuw leven in uw huid geblazen worden. Bij huidkliniek Mijn Roos maken wij gebruik van de meeste innovatieve behandelingen op het gebied van huidverjonging en verbetering! Hiervoor is Carboxytherapie de oplossing.

Carboxytherapie is een vorm van zuurstoftherapie waarbij er via de huid koolstofdioxide (Co2) wordt toegediend. Deze zuurstof activeert de celstofwisseling en verbeterd het energieniveau (ATP) in onze cellen en zo de doorbloeding wordt verbeterd, collageen wordt opgebouwd het verbetert de doorbloeding, zorgt voor collageen aanmaak en een verbetering van het huidvolume.

Door het zuurstof is het een goede behandeling bij donkere kringen. Donkere kringen en verkleuring van de bovenste oogleden worden vaak veroorzaakt door een tekort aan zuurstof in de cellen. Carboxytherapie is door de inbreng van zuurstof dan ook goed in te zetten bij donkere kringen onder de ogen, donkere verkleuring van de boven oogleden en een vermindering van lijntjes rondom de ogen.

Behandelmethode:

Tijdens deze behandeling wordt er kooldioxide geïnjecteerd in uw huid. Deze stof is van nature al aanwezig in uw lichaam, wat ervoor zorgt dat deze direct wordt geaccepteerd door uw huidweefsel en hierdoor geen enkele schade kan aanrichten. Door de verhoogde kooldioxide concentratie gaat uw lichaam aan de slag om dit te compenseren door meer zuurstof te transporteren naar het behandelde gebied. Hierdoor vernieuwt uw huid zich in hoog tempo. Denk hier aan een verbeterde huidstructuur, een frisse uitstraling, maar vooral verjongend!

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en huidskleur.

Behandelfrequentie:

Afhankelijk van de conditie van de huid zijn er gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig, die om de twee weken uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pieter Calandlaan 1001
1069 SC Amsterdam

AFSPRAAK MAKEN