Permanente Make-Up

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe fijn het zou zijn om wakker te worden en te zien dat uw make-up al perfect zit? Met permanente make-up kunt u overal goed voor de dag komen, ook als u haast heeft! Wake up with make-up.

Uw make-up zit altijd goed, na een lange werkdag kunt u meteen aanschuiven in een restaurant. Zo hoeft u uw make-up niet mee te nemen wanneer u direct door moet voor een feest. Met permanente make-up hoeft u zich geen zorgen te maken over een uitgelopen eyeliner na een fikse regenbui.

Veilig en betrouwbaar

Vooraf wordt in overleg met u besproken welke kleurpigmenten in uw geval het mooist zijn. De pigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Om permanente make-up aan te brengen, is enerzijds mijn vakmanschap vereist. Anderzijds gebruiken we ik betrouwbare apparatuur. We werken hygiënisch en stellen het belang van u, als klant, altijd voorop. We werken met pigmentatie apparatuur dat secuur en veilig is.

De techniek

De techniek voor het zetten van permanente make-up is eigenlijk vrij simpel. Met een ultradunne steriele naald wordt een speciaal maar veilig en kleurvaste pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Hierdoor is het mogelijk om uitermate nauwkeurig te pigmenteren.

Belangrijke informatie

Permanent make-up kan probleemloos worden toegepast op gezonde mensen. Tijdens de zwangerschap wordt het afgeraden om permanente make-up te nemen. Kort na de behandeling zal de pigmentatie altijd iets donkerder zijn, tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit namelijk nog met 30% af.

U moet zon, zee, sauna, zwembad en zonnebank in de eerste week na de behandeling vermijden. In het nazorgformulier dat i u per e-mail stuur, kunt u alles vinden over de do’s en don’ts in de eerste week na de behandeling.”

Wilt u meer over deze behandeling weten?

Pieter Calandlaan 1001
1069 SC Amsterdam

AFSPRAAK MAKEN